HTML

Napi Nemzeti Hülyeség

Van Magyarországon egy idegesítő monopólium. Nem, nem a MÁV, nem a Volán. A Nemzeti Sport. Az EGYETLEN sportnapilap. Mint ilyen hordozza a monopóliumok tulajdonságait: flegma, slendrián, nem törődöm (és az utóbbi időben helyezkedő). Nincs nap, amikor valami hülyeség ne lenne benne. Legalább egy Sinkovics hasonlat formájában. A blog szerkesztője igyekszik naponta rápirítani a szerkesztőségre, teszi mindezt önérdekből: ennek a flegma, slendrián, nem törődöm lapnak 14 éve napi olvasója. Kicsit sárga, kicsit hülye, de a miénk (és itt most három pont következne, ha ez az írásjel nem lett volna a Nemzeti Sport egyik különlegesen idegesítő korszakának védjegye...)

Friss topikok

Linkblog

2010. 01 22. 19. oldal

2010.01.22. 11:02 megegyszer (törölt)

Talán szokatlan, hogy a hétvégi programajánlóval foglalkozunk, de nem utoljára tesszük: régi sérelmünk, hogy komplett sportágakat mellőz a szerkesztőség. Most nem erről van szó, az újság igen példamutatóan közli, hogy a hétvégén futócél és légfegyveres nemzetközi versenyt rendeznek, ami "egyben a második Európa-bajnoki válogató". Helyes, nyilván a sportlövészetet kedvelő közönség meg fog jelenni szombaton kilenckor a...
 

 

Na, tehát nem sikerült leírni, hogy hol is tartják a versenyt, megtesszük ezért mi: a verseny Győrszentivánon lesz.
 


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nanehu.blog.hu/api/trackback/id/tr831692296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása